Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta all'uovo
- 200 g di farina tipo 00
- 2 uova medie
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Pasta frolla
- 100 g di zucchero
- 200 g di burro a pezzi
- 370 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
Terminare la preparazione
- g di farina tipo 00 + q.b.
- farina tipo 00 q.b.
- 200 g di zucchero
- 200 g di mandorle pelate e tostate
- 20 g di burro morbido
- 50 g di liquore all'anice tipo Sassolino o alla mandorla amara
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2263 kJ / 541 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 65.7 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 3.3 g
Alternatieve recepten
Dado di carne
45 min
Sciroppo anice e liquirizia
20 min
Tortellini in brodo
1 Std. 20 Min
Pastaragia
25min
Gnocco al forno con i ciccioli
4 Std. 50 Min
Coppe di mascarpone al croccante
3h 15min
Giardiniera sott'aceto
721h 25 min
Ciambella romagnola
1h
Cappelletti reggiani
2h
Gnocco fritto modenese
35min
Passatelli
45 min
Tigelle
3h 50min