Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di prugne secche denocciolate (circa 30 pezzi)
- 200 g di vino rosso
- 1 stecca di cannella
- 6 chiodi di garofano
- 40 g di cioccolato fondente (70% di cacao)
- 10 g di zucchero a velo
- ¼ di cucchiaino di cannella in polvere
- 410 g di burro chiarificato
- 60 g di farina di farro + q.b.
- 75 g di bevanda a base di mandorle (vedere consigli)
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di zucchero vanigliato
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di cardamomo in polvere
- 30 mandorle pelate
- 30 g di mandorle a lamelle
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 381.8 kJ / 91.1 kcal
- Eiwitten
- 1.2 g
- Koolhydraten
- 6.8 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta mascarpone e noci
1h 30min
Baci di dama calabresi
1 godz.
Affogato al cioccolato e brandy
15 Min
Mandorlaccio
1h 10min
Crostata di pere
1 godz. 40 min
Torta deliziosa di mandorle
9 godz.
La nuova torta di mele di Luca Montersino
2 Std.
Crostata d'inverno alle castagne
1 Std. 50 Min
Torta Palpiton
1h 30min
Zuppa bianca di frutti di mare al rafano e funghi
1h 30min
Torta raw di mele e frutti di bosco
1 godz. 40 min
Torta di pane con nocciolata
1h 10min