Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema alla menta
- 100 g di latte
- 1 mazzetto di menta fresca, le foglie lavate
- 1 punta di coltello di colorante alimentare verde in polvere
- 100 g di zucchero
- 2 uova
- 15 g di amido di mais (maizena)
- 1 foglio di gelatina (2 g), ammollato in acqua fredda per 10 minuti e strizzato
Crema al cioccolato
- 200 g di latte
- 2 uova
- 30 g di amido di mais (maizena)
- 50 g di zucchero
- 100 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 100 g di farina tipo 00
- 20 g di cacao amaro in polvere
- 3 uova
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 473 kJ / 113 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 11.3 g
- Vetten
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan di Spagna
1h 50min
Glassa al cioccolato
20 min
Cream tart
4h
Copertura di cioccolato all'olio
15 min
Torta al cioccolato bianco e crema al whisky
9h
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20 min
Crema tartufo
12h 20 min
Naked cake al cioccolato
4h
Devil's food cake (Torta del Diavolo)
5 Std.
Cioccolato plastico
12 Std.
Dacquoise ai lamponi
3 Std.
Pasta choux al cacao
1 Std. 10 Min