Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di zucchero
- 120 g di spumante + q.b
- 3 tuorli
- 4 g di gelatina in fogli, ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 150 g di pandoro
- 60 g di ciliegie sotto spirito snocciolate + q.b
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1203.8 kJ / 287.7 kcal
- Eiwitten
- 3.9 g
- Koolhydraten
- 28.2 g
- Vetten
- 16.9 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 75.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Dessert di Capodanno alla melagrana
1 Std.
Torta multistrato al pan di zenzero
28h 50 min
Crostatine al limoncello
2h 35min
Vol-au-vent con cruditès e gamberi
3 Std.
Paris-Brest salato con crema al Parmigiano reggiano e melagrana
2h 40min
Caramelle salate ai porcini, speck e provola
1 Std.
Filtro d'amore
15min
Coppe di Garibaldi
1h 5min
Millefoglie al tiramisù e mandorle
1h 35min
Torta salata multistrato
3 Std. 30 Min
Tartellette al pistacchio, ricotta e mirtilli
2 godz. 30 min
Danesi alle pesche (di Luca Montersino)
Geen beoordelingen