Charlotte al pandoro e spumante

Charlotte al pandoro e spumante

4.9 14 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 4u. 50min
8 porzioni

Ingrediënten

  • 100 g di zucchero
  • 120 g di spumante + q.b
  • 3 tuorli
  • 4 g di gelatina in fogli ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
  • 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
  • 150 g di pandoro
  • 60 g di ciliegie sotto spirito snocciolate + q.b

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Natrium 75.6 mg
Eiwitten 3.9 g
Calorieën 1203.8 kJ / 287.7 kcal
Vetten 16.9 g
Vezels 0.4 g
Verzadigd vet 10 g
Koolhydraten 28.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...