Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di zucchero
- 120 g di spumante + q.b
- 3 tuorli
- 4 g di gelatina in fogli, ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 150 g di pandoro
- 60 g di ciliegie sotto spirito snocciolate + q.b
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1203.8 kJ / 287.7 kcal
- Eiwitten
- 3.9 g
- Koolhydraten
- 28.2 g
- Vetten
- 16.9 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 75.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema pasticcera
15 min
Pasta Choux
2óra
Pan di Spagna
1 godz. 50 min
Cassata di Sulmona
3h 30 min
Torta del cardinale
3h 30 min
Éclaires al cioccolato
4h 50min
Filetto in crosta di patate
2 Std. 15 Min
Isadora ubriaca alle noci
3óra
Panettone farcito
6 godz. 45 min
Zuccotto gelato
12 godz.
Bavarese al cioccolato con salsa toffee al caffé
7 Std.
Torta al cioccolato con profiteroles
21óra