Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 100 g di mandorle pelate
- 100 g di nocciole spellate
- 75 g di cioccolato al latte a pezzi
- 35 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
- 50 g di zucchero a velo
Copertura
- 200 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 636 kJ / 152 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Dolcetti di mandorle e cioccolato
50min
Coppetta al caffè
2h 15 min.
Cremino ai tre cioccolati
2 Std. 25 Min
Fudge al cioccolato con pistacchi
2u. 20min
Tartufi al cioccolato fondente
6 Std. 40 Min
Tartufi con cuore al cocco
6h 50 min
Cioccolatini alle mandorle
2h 30min
Bicchierini con crema al gianduia e tegola alle nocciole
5h 30min
Semifreddo ai due cioccolati e nocciole
7h
Bon bon ripieni di gianduia
1h 30min
Ventaglietti ricoperti
2 Std. 40 Min
Crema tartufo
12 godz. 20 min