Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 100 g di mandorle pelate
- 100 g di nocciole spellate
- 75 g di cioccolato al latte a pezzi
- 35 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
- 50 g di zucchero a velo
Copertura
- 200 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 636 kJ / 152 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tartufi al cioccolato
2u. 45min
Pasta choux al cacao
1h 10min
Tartufi al cioccolato fondente
6h 40 min
Liquore al cioccolato e peperoncino
1h 10min
Pasta Choux
2u.
Pan di Spagna
1h 50min
Cioccolatini agli amaretti
3 Std. 25 Min
Bon bon con liquore all'arancia
2h 20 min
Copertura di cioccolato all'olio
15min
Tegole al cacao con mandorle
12sa 30 dk
Glassa al cioccolato
20min
Crostata morbida al cioccolato
2sa 40 dk