Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sfoglia al vino
- 500 g di farina tipo 00 + q.b.
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
- 200 g di vino bianco
Ripieno
- 50 g di zucchero
- 1 limone o 1 arancia, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 100 g di cioccolato fondente a pezzi
- 400 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 1 uovo
- ½ cucchiaino di cannella in polvere
- ½ bustina di lievito in polvere per dolci
- Voeding
- per 12 fette
- Calorieën
- 13594 kJ / 3249 kcal
- Eiwitten
- 119.6 g
- Koolhydraten
- 507.3 g
- Vetten
- 96.5 g
- Vezels
- 21.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crostata d'inverno alle castagne
1h 50 min
Pizza del pastore
5h
Biscotti al profumo di arancio
2h
Torta pazientina
3 Std. 55 Min
Torta soffice all'arancia
2h
La nuova torta di mele di Luca Montersino
2h
Cannoli al nocciolato
20 min
Torta di uva
3h
Pizza rustica lucana
1h 15 min
Torta pere e cacao all'olio extravergine di oliva di Luca Montersino
1h 30min
Ciambella farcita all'arancia
1h 50 min
Ciambella spezzina al limone
40min