Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sfoglia al vino
- 500 g di farina tipo 00 + q.b.
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
- 200 g di vino bianco
Ripieno
- 50 g di zucchero
- 1 limone o 1 arancia, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 100 g di cioccolato fondente a pezzi
- 400 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 1 uovo
- ½ cucchiaino di cannella in polvere
- ½ bustina di lievito in polvere per dolci
- Voeding
- per 12 fette
- Calorieën
- 13594 kJ / 3249 kcal
- Eiwitten
- 119.6 g
- Koolhydraten
- 507.3 g
- Vetten
- 96.5 g
- Vezels
- 21.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ciambelle al limone (di Luca Montersino)
4u. 45min
Taralli al limoncello
45min
Pucce
7 Std.
Dolcetti di mandorle e cioccolato
50 λεπτ.
La nuova torta di mele di Luca Montersino
2 Std.
Pan brioche integrale
21h 45min
Biscotti cegliesi
1ωρ. 10 λεπτ.
Biscotti al profumo di arancio
2 Std.
Taralli dolci al profumo esotico
1ωρ. 30 λεπτ.
Sfogliatelle veloci alla ricotta
40 Min
Pizza rustica lucana
1h 15min
Panzerotti gustosi ai peperoni
1 godz. 50 min