Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- 230 g di farina tipo 00 + q.b.
- 10 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 180 g di latte
- 100 g di zucchero
- 200 g di farina multicereali
- 230 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 40 g di olio di semi di arachidi
- ½ cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 1 pizzico di sale
Crema allo yogurt
- 80 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 200 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 125 g di yogurt alla vaniglia o bianco cremoso
Terminare la preparazione
- 200 g di confettura di lamponi
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 682 kJ / 163 kcal
- Eiwitten
- 2.3 g
- Koolhydraten
- 23.8 g
- Vetten
- 6.5 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Farro saltato con piselli e carote
45min
Girelle bicolore
3h
Plumcake ripieni al gianduia
50min
Marsigliesi
1h
Tartufi con cuore al cocco
6h 50min
Pasta choux al cacao
1sa 10 dk
Torta di rose al gianduia
4h 10min
Trancetti cioccolatte
1h 55min
Semifreddo ai due cioccolati e nocciole
7h
Trancetti al latte
6h 30min
Biscotti salati di farro e zucca al profumo di timo
1sa 10 dk
Tortine alla crema di latte (di Erica Liverani)
2 Std.