Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pan di Spagna
- 10 g di burro
- 240 g di uova
- 160 g di zucchero
- 160 g di farina tipo 00
- ½ bustina di lievito in polvere per dolci
- 150 g di sciroppo alla menta
Ripieno
- 90 g di zucchero
- 65 g di amaretti
- 450 g di ananas fresco, la polpa matura, a tocchi (3 cm)
- 2 albumi
- 300 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1351.7 kJ / 323.1 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 46.5 g
- Vetten
- 13.4 g
- Verzadigd vet
- 6.8 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 117.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta al cioccolato con profiteroles
21u.
Torta soffice all'arancia
2h
Crostata limone e arancio al cioccolato bianco di Luca Montersino
55min
Torta Bimby®
1 Std. 50 Min
Nuvola di pan di Spagna agli agrumi di Sicilia
1h 40min
Zuccotto
7h 10min
Zuppa inglese al forno
3óra 25p
Colombine con gelato all'amaretto
10h 20min
Torta deliziosa di mandorle
9h
Crostata Arlecchino
1h
Torta del cardinale
3 Std. 30 Min
Torta Cook-Key®
2h