Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pan di Spagna
- 10 g di burro
- 240 g di uova
- 160 g di zucchero
- 160 g di farina tipo 00
- ½ bustina di lievito in polvere per dolci
- 150 g di sciroppo alla menta
Ripieno
- 90 g di zucchero
- 65 g di amaretti
- 450 g di ananas fresco, la polpa matura, a tocchi (3 cm)
- 2 albumi
- 300 g di panna (min. 30% di grassi)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1347 kJ / 322 kcal
- Eiwitten
- 5.7 g
- Koolhydraten
- 51.5 g
- Vetten
- 11.8 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta all'ananas, limoncello e amaretti
1ωρ. 50 λεπτ.
La nuova Sacher di Luca Montersino
3h 30 min
Pan di Spagna
1ωρ. 50 λεπτ.
Fantasia di nocciole
1h 35min
Torta cremosa al limone
2h 30min
Girelline alla crema e cioccolato (di Luca Montersino)
6hod.
Torta deliziosa di mandorle
9h
Zuccotto gelato
12ωρ.
Torta Bicerin
30min
La nuova torta di mele di Luca Montersino
2h
Crostata di mele con crema di mandorle
1h 15min
Nuvola di pan di Spagna agli agrumi di Sicilia
1h 40 min