Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa toffee
- 70 g di zucchero grezzo di canna
- 70 g di burro a pezzi
- 80 g di panna (35% di grassi)
- 50 g di caramello liquido
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
Bon bon
- 300 g di cioccolato al latte a pezzi
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 506 kJ / 121 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 0.4 g
Alternatieve recepten
Noccioline speziate
1h
Pasta Choux
2 godz.
Pasta di zucchero
1u. 10min
Lanterna di frolla
1 godz. 30 min
Dacquoise ai lamponi
3h
Bon bon ripieni di gianduia
1 godz. 30 min
Torta alle 3 mousse
5 godz. 30 min
Crema tartufo
12 godz. 20 min
Tiramisù alle noci e caramello salato
1 godz. 30 min
Cream tart
4h
Ganache al cioccolato
12 godz. 20 min
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20 Min