Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 500 g di farina tipo 00
- 150 g di zucchero
- 80 g di strutto
- 3 uova
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
- 20 g di latte
- farina tipo 00 q.b. per infarinare
Ripieno
- 100 g di frutta secca mista (nocciole, mandorle, fichi secchi)
- 200 g di confettura di uva fragola, more o ciliegie
- 2 cucchiai di cacao amaro in polvere
Termine della preparazione
- 1 tuorlo
- 2 cucchiai di latte
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1104 kJ / 264 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 39.4 g
- Vetten
- 10.2 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Biscotti di Basilea
1h 50min
Veneziane mignon
2h 30min
Tortine di pesche nettarine e mascarpone al lemon curd
3h 40min
Cuori di cioccolato ripieni di semifreddo al croccante
4h
Biscotti cegliesi
1 Std. 10 Min
Galette des rois ananas e Rum
2h 30min
Crostata strudel (di Erica Liverani)
1h 45min
Treccine alle nocciole
50 min
Torta ragnatela
2h 40min
Risulegn (Biscotti mantovani al mais)
1h 35 min
Gubana
3h 45min
Crostata alla nocciola
2h