Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 500 g di farina tipo 00
- 150 g di zucchero
- 80 g di strutto
- 3 uova
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
- 20 g di latte
- farina tipo 00 q.b. per infarinare
Ripieno
- 100 g di frutta secca mista (nocciole, mandorle, fichi secchi)
- 200 g di confettura di uva fragola, more o ciliegie
- 2 cucchiai di cacao amaro in polvere
Termine della preparazione
- 1 tuorlo
- 2 cucchiai di latte
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1104 kJ / 264 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 39.4 g
- Vetten
- 10.2 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crostata di frutta secca e miele
1 Std. 10 Min
Treccine alle nocciole
50min
Biscotti cegliesi
1 Std. 10 Min
Crostata di zucca (di Erica Liverani)
1h 40min
Crostata di mele
1h 5min
Torta del cardinale
3 Std. 30 Min
Pastiera fiori d'arancio
12h
Piccole pastiere
2 Std.
Baguette salsiccia e cime di rapa
6 Std.
Crostata di mele con crema di mandorle
1 Std. 15 Min
Crostata mele e cannella
1 Std. 20 Min
Ravioli dolci di castagne
1 Std. 10 Min