Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 250 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 150 g di zucchero
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 100 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 150 g di pan di Spagna, un disco (Ø 22-24 cm e altezza 1 cm circa)
- 100 g di frutta mista candita
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1661 kJ / 397 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 47.1 g
- Vetten
- 20.5 g
Alternatieve recepten
Pasta di mandorle
1 Std. 30 Min
Biancomangiare alle mandorle e miele d'acacia (di Francesca Romana Barberini)
2 Std. 30 Min
Coppetta all'amarena
11 Std. 40 Min
Colombine con gelato all'amaretto
10 Std. 20 Min
Gelato zuppa inglese
16h 20 min
Cremoso al caffè
5 Std. 30 Min
Biscottini alle mandorle
35min
Gelato pistacchio e mandorle
8 Std. 30 Min
Babà alle rose (di Luca Montersino)
3 Std.
Biscotti mandorle e arancia
2 Std. 20 Min
Iris siciliani
4 Std. 10 Min
Cannolo siciliano scomposto
30min