Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 250 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 150 g di zucchero
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 100 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 150 g di pan di Spagna, un disco (Ø 22-24 cm e altezza 1 cm circa)
- 100 g di frutta mista candita
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1661 kJ / 397 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 47.1 g
- Vetten
- 20.5 g
Alternatieve recepten
Pasta di mandorle
1 Std. 30 Min
Cannoli siciliani (alla maniera de i Soprano)
1h 5min
Semifreddo ai due cioccolati e nocciole
7 Std.
Minnuzze di Sant'Agata
7h 30min
Rotolo ai fichi
2h 25min
Bignè con frutti canditi
6 godz. 30 min
Crema al caffé con gelato al mascarpone
24h 50 min
Profiteroles al limone
1 Std. 45 Min
Zuccotto gelato
12h
Bignè alla crema al limone con pinoli e caramello
4h
Éclair alla crema di limone
4h
Torta gelato napoletana
18 Std. 55 Min