Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 250 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 150 g di zucchero
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 100 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 150 g di pan di Spagna, un disco (Ø 22-24 cm e altezza 1 cm circa)
- 100 g di frutta mista candita
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1661 kJ / 397 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 47.1 g
- Vetten
- 20.5 g
Alternatieve recepten
Tartufo al cioccolato
11 Std. 20 Min
Sfinci siciliani salati
3h 30min
Crispedduzzi calabresi
1h 5min
Sorbetto al limone
8h 30min
Pasta di mandorle
1h 30min
Brioche col tuppo
3h 30min
Zuccotto gelato
12h
Cassatelle pasquali
2 Std. 50 Min
Gelato al limone
8 Std. 20 Min
Torrone alle mandorle
3 godz. 20 min
Sorbetto nel limone
8sa 35 dk
Cannoli siciliani (alla maniera de i Soprano)
1h 5min