Pandoro al caffè con salsa al caramello

Pandoro al caffè con salsa al caramello

3.6 32 beoordelingen
Voorbereiding. 35min
Totaal 12u. 30min
1 Ricetta completa

Ingrediënten

Biga
  • 30 g di acqua
  • 25 g di lievito di birra fresco
  • 5 g di caffè solubile
  • 10 g di zucchero
  • 85 g di farina manitoba
Primo impasto
  • 1 uovo
  • 30 g di zucchero
  • 30 g di burro
  • 105 g di farina manitoba
  • 10 g di amaretti sbriciolati
Secondo impasto
  • 1 stecca di vaniglia i semini
  • 50 g di zucchero
  • 150 g di farina manitoba
  • ½ cucchiaino di sale
  • 85 g di burro a tocchetti
  • 1 uovo

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Ricetta completa

Natrium 215 mg
Eiwitten 58.6 g
Calorieën 10974.6 kJ / 2623 kcal
Vetten 108.9 g
Vezels 8.8 g
Verzadigd vet 63.3 g
Koolhydraten 346 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...