Chiffon cake alle nocciole con glassa al cioccolato al latte

Chiffon cake alle nocciole con glassa al cioccolato al latte

4.7 36 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 30min
15 fette

Ingrediënten

Torta
  • 80 g di nocciole sgusciate
  • 250 g di farina tipo 00
  • 300 g zucchero
  • 1 pizzico di sale
  • 6 uova
  • 1 bustina di cremor tartaro (8 g)
  • 120 g olio di semi di girasole
  • 30 g di vino passito
  • 170 g di acqua
  • 1 bustina di lievito in polvere per dolci
Glassa al cioccolato al latte
  • 100 g di cioccolato al latte a pezzi (2-3 cm)
  • 20 g olio di semi di girasole
    20 g di latte
  • gherigli di noci (optioneel) a piacere
    mandorle pelate, a piacere

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 fetta

Eiwitten 5.5 g
Calorieën 1355 kJ / 324 kcal
Vetten 16.7 g
Vezels 0.8 g
Koolhydraten 38 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...