Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ganache al cioccolato bianco
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 150 g di cioccolato bianco a pezzi piccoli
Macarons
- 300 g di zucchero
- 1 cucchiaino di amido di mais (maizena)
- 40 g di acqua
- 150 g di farina di mandorle
- 110 g di albumi
- 2 gocce di limone
Freakshake
- 150 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 200 g di gelato al cioccolato bianco
- 130 g di latte intero freddo
- confetti al cioccolato colorati, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 5644 kJ / 1349 kcal
- Eiwitten
- 19.1 g
- Koolhydraten
- 119.4 g
- Vetten
- 88.3 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cioccolato temperato
15 Min
Cream tart
4 Std.
Ganache al cioccolato bianco
12h 20min
Crema al caramello salato
1 Std. 10 Min
Macaron al cioccolato
24h
Mini muffin con frosting al mascarpone
1h
Baci di meringa ai mirtilli
3h 30min
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20 Min
Bon bon ripieni di gianduia
1 Std. 30 Min
Pasta sablé al cacao
1 Std. 10 Min
Torta Saint Honoré all'italiana
22 Std.
Tortine alla crema di latte (di Erica Liverani)
2 Std.