Tiliccas sarde

Tiliccas sarde

3.4 7 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u. 20min
15 pezzi

Ingrediënten

Impasto (pasta violada)
  • 30 g di strutto
  • 250 g di farina tipo 0
  • 1 pizzico di sale
  • 130 g di acqua
Ripieno
  • 70 g di mandorle pelate precedentemente tostate
  • 1 arancia, preferibilmente biologica solo la scorza (senza la parte bianca)
  • 250 g di miele
  • 50 g di acqua
  • 50 g di farina tipo 0
Terminare la preparazione
  • codette colorate q.b. per guarnire

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 pezzo

Eiwitten 3.4 g
Calorieën 728 kJ / 174 kcal
Vetten 4.7 g
Vezels 1.4 g
Koolhydraten 28.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...