Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto (pasta violada)
- 30 g di strutto
- 250 g di farina tipo 0
- 1 pizzico di sale
- 130 g di acqua
Ripieno
- 70 g di mandorle pelate, precedentemente tostate
- 1 arancia, preferibilmente biologica, solo la scorza (senza la parte bianca)
- 250 g di miele
- 50 g di acqua
- 50 g di farina tipo 0
Terminare la preparazione
- codette colorate q.b. per guarnire
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 728 kJ / 174 kcal
- Eiwitten
- 3.4 g
- Koolhydraten
- 28.9 g
- Vetten
- 4.7 g
- Vezels
- 1.4 g
Alternatieve recepten
Amaretti sardi
45 min
Trippa e fagioli alla contadina
1óra 10p
Trippa alla genovese con funghi e pancetta
1óra 10p
Trippa in rosso con patate
1h 30 min
Pabassinas di Mongongiori
1h 30 min
Funghetti sott'olio
721u.
Torrone morbido
6h 20min
Trippa alla parmigiana
1h 20min
Agnello in umido
1h 20min
Papassini sardi
8h 45min
Funghi sott'olio con peperoncini e menta
45 min
Biscottini di vetro
45 min