Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Frolla al cacao
- 140 g di zucchero
- 210 g di farina tipo 1
- 40 g di cacao amaro in polvere
- 1 pizzico di bicarbonato di sodio
- 1 pizzico di sale
- 100 g di burro morbido
- 2 uova
Ripieno alle mandorle
- 150 g di mandorle pelate
- 100 g di zucchero
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 2 uova
- 100 g di confettura di pere (o a piacere)
- latte q.b. per spennellare
Glassa e termine della preparazione
- 200 g di cioccolato bianco
- codette colorate
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 3129 kJ / 748 kcal
- Eiwitten
- 18.9 g
- Koolhydraten
- 61.6 g
- Vetten
- 45.7 g
- Vezels
- 7.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cestini di crema e frutta
3 Std.
Sponge cake al tè matcha e ciliegie
2h
Rotolo con crema di yogurt e frutta fresca
1h
Cassata siciliana (per 1 persona)
1h 30min
Mini sbriciolate con crema gianduia
1h
Tartellette con crema al limone
4 Std.
Sbriciolata con crema alla ricotta e arancia
1h
Sbriciolata alle mandorle e crema al limone
55min
Cannoncini alla crema pasticcera e cioccolato
4 Std.
Torta Nua
2h
Crostata morbida al cioccolato
2 godz. 40 min
Bignè con crema pasticcera
3 Std.