Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Frolla al cacao
- 140 g di zucchero
- 210 g di farina tipo 1
- 40 g di cacao amaro in polvere
- 1 pizzico di bicarbonato di sodio
- 1 pizzico di sale
- 100 g di burro morbido
- 2 uova
Ripieno alle mandorle
- 150 g di mandorle pelate
- 100 g di zucchero
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 2 uova
- 100 g di confettura di pere (o a piacere)
- latte q.b. per spennellare
Glassa e termine della preparazione
- 200 g di cioccolato bianco
- codette colorate
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 3129 kJ / 748 kcal
- Eiwitten
- 18.9 g
- Koolhydraten
- 61.6 g
- Vetten
- 45.7 g
- Vezels
- 7.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Veneziane mignon
2h 30min
Cestini di frolla al cocco con curd al limone
2h
Tortine al cioccolato e arancia con diplomatica al Rum
2h 30min
Torta ai frutti esotici
8h 10min
Torta cappuccino
2h
Pizza rustica lucana
1 Std. 15 Min
Girelline alla crema e cioccolato (di Luca Montersino)
6h
Crostata limone e arancio al cioccolato bianco di Luca Montersino
55 Min
Chiffon cake cappuccino
1 Std. 10 Min
Cartellate
1h 5min
Pasticciotti leccesi
1 Std. 15 Min
Zeppole di San Giuseppe
1h 50min