Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 70 g di zucchero
- 300 g di farina tipo 00
- 130 g di burro morbido, a pezzi
- 1 uovo
- 1 tuorlo d'uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaino raso di lievito in polvere per dolci
Ripieno
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 60 g di zucchero
- 180 g di ricotta di pecora
- 1 tuorlo d'uovo
- 10 g di Rum
- 1 pizzico di cannella in polvere
Terminare la preparazione
- 3 albumi
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 598.9 kJ / 143.1 kcal
- Eiwitten
- 3.4 g
- Koolhydraten
- 17.2 g
- Vetten
- 6.7 g
- Vezels
- 0.4 g
Alternatieve recepten
Mezzelune alle mandorle, noci e vaniglia
1 godz. 50 min
Nuvola all'arancia
1h 5min
Torta alle bucce di banana
3h 45min
Taralli dolci speziati
55min
Sgaiozzi
3h 30 min
Pitte pie calabresi
1h 30 min
Iris siciliani
4h 10min
Taralli al limoncello
45 min
Frittelle di banana
30min
Focaccia a sorpresa
2óra
Brioches siciliane
3 godz. 15 min
Brioche col tuppo
3h 30 min