Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Panini
- 240 g di acqua
- 40 g di zucchero a velo
- 500 g di farina
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di olio di oliva
Ripieno
- 400 g di gambi di sedano, a pezzi
-
60
g di radice di bambù fresca
of 60 g di germogli di soia freschi - 500 g di funghi cardoncello freschi
- 50 g di olio di oliva
- 40 g di salsa di soia
- 10 g di zucchero
- ½ cucchiaino di pepe di Giamaica (pimento) in polvere
- 1 cucchiaino di pepe nero macinato
- 20 g di amido di mais (maizena)
Terminare la preparazione
- farina, q.b. per infarinare
- miele q.b.
- semi di sesamo q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 815.9 kJ / 195 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Petit Four
1 Std.
"Scafata" viterbese
1h 50min
Pane al lardo e timo
4 Std. 50 Min
Pinsa (senza glutine e senza lattosio)
27h
Croissant ai wurstel ed Emmental (senza glutine)
2h
Funghi ripieni di feta e spinaci
35 Min
Pollo Piri Piri con fagiolini al curry
3h 15min
Torta al cioccolato (alla maniera de The help)
1h 45min
Funghi sott'olio con peperoncini e menta
45min
Funghi champignon ripieni
1h 5min
Carpaccio di funghi e Parmigiano Reggiano
25 Min
Pasta choux e crema pasticcera (senza glutine)
3 Std. 5 Min