Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tagliatelle verdi
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 50 g di farina di semola di grano duro rimacinata
- 70 g di spinaci freschi in foglia, lavati
- 2 uova
- 15 g di olio extravergine di oliva
Ragù di culatello
- 200 g di Culatello a fette
- 100 g di cipolla a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 40 g di vino bianco secco
-
250
g di brodo di carne
of 250 g di acqua + 1 cucchiaino di dado per brodo di carne - 20 g di concentrato di pomodoro
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Parmigiano reggiano grattugiato a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2244.6 kJ / 536.5 kcal
- Eiwitten
- 20.7 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 23.1 g
- Verzadigd vet
- 4.9 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 4.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ravioli ricotta e spinaci
10h
Pasta all'uovo
1j
Tagliatelle paglia e fieno con ragù di agnello
2j
Tortellini in brodo
1j 20 menit
Farfalle all'uovo
1j
Ravioli sardi (Culurgiones)
2j 30 menit
Ravioli di stoccafisso su crema di patate e olive taggiasche
2j
Gnocchi di patate (TM6)
1j 30 menit
Pasta fresca tipo Trofie
30 min
Tortelli di zucca mantovani
2j 30 menit
Pasta fresca integrale all'uovo
1 Std. 40 Min
Pasta fresca senza uova
1 godz. 35 min