Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pan di Spagna
- burro q.b.
- 4 uova non fredde
- 120 g zucchero
- 1 cucchiaino di zucchero vanigliato
- 120 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci (optioneel)
- 1 pizzico di sale
Crema Bimby® al limone
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 100 g di zucchero
- 40 g di farina tipo 00
- 500 g di latte
- 2 uova
- acqua q.b.
- cubetti di ghiaccio q.b.
- 10 gocce di colorante alimentare viola
- 500 g di panna (min. 30% di grassi)
Bagna ai mirtilli
- 300 g di acqua
- 150 g di zucchero
- 20 mirtilli
Terminare la preparazione
- mirtilli q.b.
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 2000 kJ / 478 kcal
- Eiwitten
- 9.2 g
- Koolhydraten
- 57.6 g
- Vetten
- 23.4 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta natalizia
3 Std. 25 Min
Torta multistrato al limone e fiori di sambuco
5h 30min
Sfenj - donuts marocchini
3 Std.
Tortine al cioccolato e arancia con diplomatica al Rum
2h 30min
Mini éclair ai lamponi
3 Std.
Trancetti al ribes
2h
Torta Cook-Key®
2h
Torta tres leches (torta ai tre latti)
2h
Torta Saint Honoré
5 Std. 50 Min
Torta Bimby® al cocco e more
1h 15min
Torta renna al cioccolato
4h
Torta a strati mascarpone e lamponi
5h