Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza e il succo
- 100 g di zucchero
- 300 g di farina
- 100 g di burro morbido a pezzi
- 1 uovo
- 1 tuorlo d'uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci
Ripieno
- 250 g di mirtilli, lavati e asciugati
- 80 g di zucchero
- 300 g di ricotta di pecora
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1217 kJ / 291 kcal
- Eiwitten
- 6.6 g
- Koolhydraten
- 37.3 g
- Vetten
- 13.9 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crostata limone e arancio al cioccolato bianco di Luca Montersino
55 min
Torta alla macedonia di frutta
1h 30 min
Crostata di mandorle e ricotta
1h 10 min
Torta salata lucana
1h 10 min
Crostata di pere
1 godz. 40 min
Plumcake alle mandorle
1 godz. 5 min
Crostata con crema di ricotta e pere caramellate
45 min
Pizza bianca alla rucola
1h 35 min
Focaccia dolce alle nocciole
1 Std. 45 Min
Torta Donizetti
1h
Budino al cocco brasiliano
1h 30 min
Focaccia dolce
45 min