Crostata di ricotta e mirtilli

Crostata di ricotta e mirtilli

4.3 59 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 55min
12 porzioni

Ingrediënten

Pasta frolla
  • 1 limone preferibilmente biologico, la scorza e il succo
  • 100 g zucchero
  • 300 g farina
  • 100 g di burro morbido a pezzi
  • 1 uovo
  • 1 tuorlo d'uovo
  • 1 pizzico di sale
  • 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci
Ripieno
  • 250 g di mirtilli lavati e asciugati
  • 80 g zucchero
  • 300 g di ricotta di pecora
  • 100 g di panna (min. 30% di grassi)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 6.6 g
Calorieën 1217 kJ / 291 kcal
Vetten 13.9 g
Vezels 1.6 g
Koolhydraten 37.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...