Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 pere sbucciate e a fettine sottili
- 1 limone, il succo
Pasta frolla
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza
- 80 g di zucchero
- 280 g di farina
- 1 uovo
- 1 tuorlo d'uovo
- 130 g di burro morbido a pezzi
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci (optioneel)
Crema
- 250 g di ricotta scolata dal siero
- 30 g di zucchero
- 1 arancia, il succo
Terminare la preparazione
- 50 g di zucchero
- 1 cucchiaio di zucchero a velo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1435 kJ / 343 kcal
- Eiwitten
- 6.9 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 15 g
Alternatieve recepten
Torta mascarpone e noci
1h 30 min
Crostata morbida alla ricotta e frutti di bosco
1h
Crostata di ricotta e mirtilli
55 min
Torta rovesciata alle pesche
1 godz. 5 min
Crostata mele e cannella
1h 20 min
Crostata di pere
1 godz. 40 min
Crostata Arlecchino
1h
Torta di ricotta
50 min
Torta rovesciata ai fichi
1sa 15 dk
Crostata di mele
1 godz. 5 min
Crostata di mele con crema di mandorle
1sa 15 dk
Torta di mele e nocciole
1h