Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- 180 g di biscotti secchi al cioccolato
- 80 g di burro a pezzi
Crema
- 140 g di zucchero
- 15 g di scorza di arancia, preferibilmente biologica (senza la parte bianca)
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 2 fogli di gelatina (5 g l'uno), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- 500 g di formaggio fresco spalmabile
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 150 g di succo d'arancia spremuto fresco
Gelatina all'arancia
- 100 g di zucchero
- 1 arancia, preferibilmente biologica, la scorza grattugiata (senza la parte bianca) e il succo spremuto fresco
- 2 fogli di gelatina (5 g l'uno), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- 2 cucchiai rasi di frumina
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1715 kJ / 410 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 38.1 g
- Vetten
- 27.4 g
- Vezels
- 0.8 g
Alternatieve recepten
Bavarese al mandarino
4 godz. 45 min
Cheesecake cotta alle fragole
1 godz. 30 min
Nuvola all'arancia
1 Std. 5 Min
Cheesecake al limone
5h 25min
Cheesecake alla salsa mou
4h 50min
Cheesecake al cioccolato bianco
9 Std. 30 Min
Cheesecake allo yogurt e fragole
5h 40min
Cheesecake al cocco
4 Std. 20 Min
Mango cheesecake
5j 30 menit
Cheesecake vaniglia e cioccolato
7h 35min
Cheesecake mascarpone e cioccolato
5j 30 menit
Cheesecake ai lamponi
3h 20min