Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Torta al cioccolato
- 4 uova, tuorli e albumi separati
- 100 g di zucchero
- 125 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi (2 cm)
- 125 g di burro, a pezzi, + q.b. per imburrare
- 100 g di farina tipo 00, + q.b. per infarinare
- 1 cucchiaino di lievito in polvere (5 g)
- 600 g di acqua
Panna montata e ganache al cioccolato
- 315 g di panna (30-40% di grassi), fredda
- 80 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi (2 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2863 kJ / 684 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 51 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta Bicerin
30min
Cupcake al cioccolato con ganache alle fragole
3h 25 min.
Dolce riccio
1h 20 min
Torta tripla al cioccolato
3 Std. 55 Min
Torta di meringa e mousse al cioccolato
6h 30min
Torta party-pops
2h 10min
Torta al cioccolato al Varoma
2h
Muffin cioccolato e carote
1h
Torta a scacchi
7 Std.
Mini muffin con frosting al mascarpone
1h
Torta glassata al cioccolato al vapore
1h 30min
Torta veloce al cioccolato
20 min