Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di peperoncini piccanti rossi a metà, privati dei semi
- 1 spicchio di aglio
- ½ cucchiaino di sale
- 100 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 305 kJ / 73 kcal
- Eiwitten
- 0.3 g
- Koolhydraten
- 0.7 g
- Vetten
- 7.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Composta di cipolle rosse
2h
Peperoni alla pugliese
721h 10min
Zucchine piccanti
55 min
Pomodorini al naturale
1h
Salsa di peperoni in conserva
1h 15min
Pomodori secchi sott'olio
721h
Peperoncini farciti sott'olio
721h 20min
Conserva di pomodoro classica
7h 20 min
Zucchine sott'olio
723h 15min
Confettura di peperoncini piccanti
35 min
Melanzane sott'olio alla siciliana
3h 30min
Confettura di cipolle di Tropea
55 min