Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di peperoncini piccanti rossi a metà, privati dei semi
- 1 spicchio di aglio
- ½ cucchiaino di sale
- 100 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 305 kJ / 73 kcal
- Eiwitten
- 0.3 g
- Koolhydraten
- 0.7 g
- Vetten
- 7.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema all'aglio
50min
Composta di pomodori e capperi
1sa
Paté di funghi
1sa 30 dk
Funghi sott'olio con peperoncini e menta
45 dk
Melanzane sott'olio alla siciliana
3 Std. 30 Min
Pomodori secchi sott'olio
721h
Funghetti sott'olio
721h
Zucchine sott'olio
723h 15min
Salsa di peperoni in conserva
1 Std. 15 Min
Confettura di peperoncini piccanti
35 Min
Confettura di cipolle di Tropea
55 Min
Crema di melanzane e peperoncini
35 Min