Torta soffice al pistacchio di Bronte

Torta soffice al pistacchio di Bronte

4.6 211 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 30min
16 fette

Ingrediënten

  • burro q.b.
  • 200 g di pistacchi di Bronte, al naturale e sgusciati
  • 4 uova a temperatura ambiente
  • 300 g di zucchero
  • 250 g di mascarpone
  • 200 g di farina tipo 00
  • 1 bustina di lievito in polvere per dolci (16 g)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 fetta

Eiwitten 6.7 g
Calorieën 1234 kJ / 295 kcal
Vetten 16.3 g
Vezels 1.6 g
Koolhydraten 30.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...