Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 200 g di farina manitoba
- 150 g di pecorino Romano grattugiato
- 100 g di Parmigiano Reggiano
- 20 g di lievito di birra fresco
- 100 g di acqua
- 5 g di zucchero
- 6 uova
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di sale
- 2 g di pepe nero in polvere (la punta di coltello)
- 50 g di strutto in pezzetti
- 100 g di Emmental a bastoncini (10x1 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1556 kJ / 372 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Passatelli
45 min
Ciambelline al vino rosso passito
1u.
Maritozzo romano
11 Std.
Pizza di pasqua dolce
3h
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4h
Crescia sfogliata urbinate
1h 30 min
Tozzetti
1h 30 min
Torcolo di San Costanzo
5 godz. 30 min
Ciaramicola
1u.
Ciambelline al vino rosso
1u.
Ciambella romagnola
1u.
Torta al testo
1u.