Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g di lievito in polvere per dolci
- 500 g di farina tipo 00
- 150 g di zucchero
- 140 g di vino rosso
- 120 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaio di semi di anice (optioneel)
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 452 kJ / 108 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 0.1 g
Alternatieve recepten
Supplì (di Francesca Romana Barberini)
50min
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4h
Panpepato
25 godz. 40 min
Ciambellone veloce allo yogurt
40min
Pizza di pasqua dolce
3 Std.
Maritozzo romano
11 Std.
Ciambella ciociara
3 Std.
Ciaramicola
1 Std.
Ciambellone alla frutta secca
55 min
Tozzetti
1 Std. 30 Min
Ciambelline al vino rosso passito
1 Std.
Crescia al formaggio
3 Std. 10 Min