Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- 40 g di burro a pezzi + q.b.
- 90 g di farina tipo 00
- 30 g di cacao amaro in polvere
- 150 g di zucchero
- 3 uova
- ½ bustina di lievito in polvere per dolci
Ganache al cioccolato
- 200 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1774 kJ / 424 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 42.1 g
- Vetten
- 25.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta Sacher
3h 30 min
Pasta biscotto
1hod.
Sbriciolata alle mandorle e crema al limone
55 Min
Cioccolatini ai wafer e cocco
8 Std. 45 Min
Sbriciolata con crema alla ricotta e arancia
1hod.
Torta Nua
2hod.
Sbriciolata agli amaretti e crema gianduia
45 min
Torta alle 3 mousse
5 Std. 30 Min
Torta sandwich al cioccolato
45 min
Sbriciolata al cacao con crema al latte
1hod.
Gravity cake con confetti colorati
3 Std.
Chocolate muffin
35 min