Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- burro q.b.
- farina tipo 00 q.b.
- 25 g di amaretti + q.b.
- 275 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 80 g di zucchero
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
- 300 g di crema gianduia (vedere consigli)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1753 kJ / 419 kcal
- Eiwitten
- 6.4 g
- Koolhydraten
- 51.4 g
- Vetten
- 20.9 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sbriciolata di mandorle, ricotta e amaretti
1 godz.
Sbriciolata con crema alla ricotta e arancia
1 godz.
Sbriciolata alle mandorle e crema al limone
55 min
Sbriciolata con confettura di albicocche (senza lattosio)
1 godz.
Sbriciolata alla ricotta e cioccolato (senza glutine)
1 godz.
Crostata morbida al cioccolato
2 Std. 40 Min
Mini sbriciolate con crema gianduia
1 godz.
Sbriciolata al cacao con crema al latte
1 godz.
Sbriciolata ai mirtilli
1 godz.
Torta Nua
2 Std.
Sbriciolata con crema di pistacchi
1 Std. 30 Min
Sbriciolata di biscotti alla crema gianduia e mascarpone
7h