Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema alla vaniglia e al cacao
- 100 g di zucchero
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
- 50 g di farina tipo 00
- 500 g di latte intero
- 2 uova (da 60 g)
- 25 g di cacao amaro in polvere
Torta
- burro q.b.
- 300 g di farina tipo 00
- 200 g di zucchero
- 4 uova (da 60 g)
- 130 g di olio di semi di girasole
- 100 g di latte
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
- zucchero a velo, a piacere
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1661 kJ / 397 kcal
- Eiwitten
- 9.2 g
- Koolhydraten
- 52.6 g
- Vetten
- 16.7 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta bignè al cioccolato bianco
1 Std.
Tortine paradiso
1 Std.
Pasta biscotto
1 Std.
Blondie alle fragole
40 Min
Paris Brest
3h 30min
Ciambella al cioccolato e crema gianduia
1 Std.
Torta soffice mascarpone e fragole
1 Std. 10 Min
Tronchetto al tiramisù
4 Std.
Crostata morbida alla ricotta e frutti di bosco
1 Std.
Chiffon cake bicolore
1 Std. 30 Min
Crostata morbida al cioccolato
2h 40min
Torta Moretta
1 Std. 30 Min