Focaccia classica ad alta idratazione

Focaccia classica ad alta idratazione

4.4 300 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 5u.
6 porzioni

Ingrediënten

  • 2 cucchiai di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 5 g di lievito di birra fresco
  • 300 g di acqua
  • 400 g di farina manitoba
  • 10 g di sale
  • 200 g di pomodori datterino a metà

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 6 porzioni

Eiwitten 48.6 g
Calorieën 7004 kJ / 1674 kcal
Vetten 34.4 g
Vezels 18.3 g
Koolhydraten 311.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...