Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 100 g di latte
-
25
g di lievito di birra fresco
of 2 ½ cucchiaino di lievito di birra disidratato -
10
g di zucchero
of 10 g di malto di orzo - 200 g di acqua
- 50 g di olio di oliva + q.b.
- 600 g di farina di forza (manitoba) + q.b.
- 1 cucchiaio di sale
Farcitura
- 45 g di olio extravergine di oliva
-
200
g di cipolle bianche pulite a fette
of 200 g di cipolle rosse pulite a fette - 50 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2143 kJ / 512 kcal
- Eiwitten
- 12.9 g
- Koolhydraten
- 80.7 g
- Vetten
- 17.5 g
Alternatieve recepten
Focaccia classica ad alta idratazione
5h
Focaccia al rosmarino
2h 30 min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 Std. 55 Min
Pane al latte
2h 20min
Focaccia ripiena alla mozzarella
50min
Focaccia con patate e rosmarino
2h 35 min
Balep korkun
1h 30min
Focaccia con le cipolle TM6
3h 30min
Pizzette al formaggio di capra
1h 35 min
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50min
Focaccia al profumo di timo
1j 55 menit
Filoncini alla cipolla
3u. 50min