Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 100 g di latte
-
25
g di lievito di birra fresco
of 2 ½ cucchiaino di lievito di birra disidratato -
10
g di zucchero
of 10 g di malto di orzo - 200 g di acqua
- 50 g di olio di oliva + q.b.
- 600 g di farina di forza (manitoba) + q.b.
- 1 cucchiaio di sale
Farcitura
- 45 g di olio extravergine di oliva
-
200
g di cipolle bianche pulite a fette
of 200 g di cipolle rosse pulite a fette - 50 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2143 kJ / 512 kcal
- Eiwitten
- 12.9 g
- Koolhydraten
- 80.7 g
- Vetten
- 17.5 g
Alternatieve recepten
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50 min.
Focaccia con patate e rosmarino
2 Std. 35 Min
Focaccia alle patate (per 1 persona)
1 godz. 30 min
Filoncini alla cipolla
3h 50min
Focaccia alle olive
2 godz.
Focaccia al rosmarino
2óra 30p
Focaccia alla crema di formaggi
2 godz. 10 min
Focaccia ripiena alla mozzarella
50 min.
Focaccia classica ad alta idratazione
5 Std.
Focaccia con le cipolle TM6
3 godz. 30 min
Focaccia al profumo di timo
1h 55min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 Std. 55 Min