Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pan di Spagna
- 130 g di zucchero
- 5 uova
- 1 pizzico di sale
- 200 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
- 150 g di burro morbido a pezzi + q.b.
- 1 cucchiaio di zucchero vanigliato
- 150 g di farina tipo 00 + q.b.
- 2 cucchiaini di lievito in polvere per dolci
Farcitura
- 300 g di confettura di albicocche
Copertura
- 130 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1447 kJ / 346 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
New York cheesecake
6 Std. 30 Min
Ganache al cioccolato
12u. 20min
Sacher Torte
2 Std. 30 Min
Mini muffin con frosting al mascarpone
1 Std.
Crostata morbida al cioccolato
2u. 40min
Torta foresta nera
3u.
Torta alle 3 mousse
5 Std. 30 Min
Torta di meringa e mousse al cioccolato
6 Std. 30 Min
Ganache al cioccolato bianco
12u. 20min
Devil's food cake (Torta del Diavolo)
5h
Apple pie
1h 20min
Rainbow cake (Torta Arcobaleno)
4 godz. 30 min