Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pan di Spagna
- 130 g di zucchero
- 5 uova
- 1 pizzico di sale
- 200 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
- 150 g di burro morbido a pezzi + q.b.
- 1 cucchiaio di zucchero vanigliato
- 150 g di farina tipo 00 + q.b.
- 2 cucchiaini di lievito in polvere per dolci
Farcitura
- 300 g di confettura di albicocche
Copertura
- 130 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1447 kJ / 346 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sacher Torte
2h 30min
New York cheesecake
6h 30min
Glassa al cioccolato
20 min
Panna cotta
6h 30min
Tarte brownies all'arancia di Luca Montersino
2h 30min
Semifreddo al caramello salato
11 godz.
Pasta sablé al cacao
1h 10min
Torta bavarese al cioccolato bianco e frutti rossi
7hod. 30min
Ganache al cioccolato
12h 20min
Brownies cioccolato e pistacchi
45 min
Apple pie
1 Std. 20 Min
Crostata morbida al cioccolato
2 Std. 40 Min