Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di latte
- 10 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino di zucchero
-
500
g di farina tipo 1 + q.b.
of 500 g di farina tipo 0 + q.b. - 20 g di strutto
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 293 kJ / 70 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 1 g
Alternatieve recepten
Coppia ferrarese
1h
Tigelle di kamut con bresaola e radicchio
1h
Piadina al miele
1 Std. 10 Min
Gnocco emiliano
4h 50min
Piadina romagnola
15 menit
Piadina romagnola
15 menit
Mantovanine
2h 45 min
Piadina romagnola farcita
55 Min
Gnocco fritto modenese
35 min
Passatelli
45 min
Gnocco fritto
1h 5min
Crescentine modenesi
11h