Apparaten en accessoires
Tigelle
Voorbereiding. 45min
Totaal 3u. 50min
30 pezzi
Ingrediënten
-
250 g di latte
-
10 g di lievito di birra fresco
-
1 cucchiaino zucchero
-
500 g farina tipo 0, + q.b.500 g di farina tipo 1 + q.b.
-
20 g di strutto
-
1 cucchiaino di sale
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 pezzo
Eiwitten
2 g
Calorieën
293 kJ /
70 kcal
Vetten
1 g
Koolhydraten
14 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Giro d'Italia
33 recepten
Italië
Italië
Pane e panini
61 recepten
Italië
Italië
Misschien vind je het ook leuk...
Focaccia al rosmarino
2u. 30min
Piadina romagnola
40min
Piadina romagnola
15min
Panini al latte
4u. 50min
Gnocco emiliano
4u. 50min
Piadina romagnola farcita
55min
Grissini di pane
4u.
Grissini torinesi
1u. 35min
Bretzel (di Luca Montersino)
3u.
Gnocco fritto
1u. 5min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4u. 55min
Taralli all'olio extravergine di oliva
55min