Apparaten en accessoires
Tigelle
Voorbereiding. 45min
Totaal 3u. 50min
30 pezzi
Ingrediënten
-
250 g di latte
-
10 g di lievito di birra fresco
-
1 cucchiaino zucchero
-
500 g farina tipo 0, + q.b.500 g di farina tipo 1 + q.b.
-
20 g di strutto
-
1 cucchiaino di sale
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 pezzo
Eiwitten
2 g
Calorieën
293 kJ /
70 kcal
Vetten
1 g
Koolhydraten
14 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Giro d'Italia
33 recepten
Italië
Italië
Pane e panini
61 recepten
Italië
Italië
Misschien vind je het ook leuk...
Gnocco emiliano
4u. 50min
Piadina romagnola
40min
Piadina romagnola
15min
Gnocco al forno con i ciccioli
4u. 50min
Gnocco fritto modenese
35min
Passatelli
45min
Grissini di pane
4u.
Brioche con tacchino arrosto e pomodoro fresco
5u. 30min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4u. 55min
Crescentine modenesi
11u.
Gnocco fritto
1u. 5min
Focaccia al rosmarino
2u. 30min