Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di riso originario
- 150 g di farina di mais, consentita da prontuario
- 190 g di zucchero a velo
- 220 g di burro a pezzi piccoli
- 7 tuorli (vedere consiglio)
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci, consentito da prontuario (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1477 kJ / 353 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 43.6 g
- Vetten
- 19.1 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta per pizza (senza glutine)
2 Std. 10 Min
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2h 55min
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2 Std. 50 Min
Besciamella (senza glutine)
15 Min
Crema pasticcera (senza glutine)
15 Min
Pasta choux (senza glutine)
1 Std. 20 Min
Torta margherita (senza glutine)
50min
Crêpes (senza glutine)
50min
Crostata alle due creme (senza glutine)
3 Std.
Piadina (senza glutine)
1 Std. 20 Min
Pan di Spagna al riso e miglio (senza glutine)
1 Std. 10 Min
Pasta brisèe (senza glutine)
1u. 15min