Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 90 g di latte
- 4 - 5 gocce di succo di limone, spremuto fresco
- 190 g di farina manitoba
- 90 g di farina per torte + q.b. per infarinare
- 40 g di zucchero
- 1 cucchiaini rasi di sale
- 1 uovo
- 1 tuorlo
- 15 g di burro a temperatura ambiente
- 5 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 albume, leggermente sbattuto
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1513 kJ / 362 kcal
- Eiwitten
- 11.16 g
- Koolhydraten
- 61.28 g
- Vetten
- 8.01 g
- Vezels
- 2.53 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Panini dolci al latte
2 Std. 40 Min
Panini all'olio
3 Std. 10 Min
Ciabattine veloci
3 Std. 10 Min
Pane di patate
3 Std.
Panini per burger (vegan)
5 Std.
Croissant francese
5h 20min
Chiocciole al formaggio
4h 15min
Piadina romagnola
15 min
Panini al latte
4 godz. 50 min
Mantovanine
2 Std. 45 Min
Rosette
5h 20min
Buns (panini classici per hamburger)
4 godz. 35 min