Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lievito madre
- 200 g di farina tipo 1
- 120 g di acqua
- 1 cucchiaino di yogurt naturale, non zuccherato
1° Rinfresco
- 50 g di acqua
- 100 g di farina tipo 1
- Voeding
- per 250 g
- Calorieën
- 5719 kJ / 1367 kcal
- Eiwitten
- 44.4 g
- Koolhydraten
- 309.6 g
- Vetten
- 3.2 g
- Vezels
- 9.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Il pane di Altamura
4h
Filone di sola semola
2 Std. 50 Min
Pane tipo ciabatta
26 Std.
Preimpasto per pane
24u. 30min
Grissini con esubero di lievito madre
5 godz. 5 min
Panini rosette
23 Std. 20 Min
Fette biscottate
5 Std. 50 Min
Pagnotte integrali con lievito madre
4h
Pane pugliese
29h 20min
Piadina con esubero di lievito madre
1 Std. 50 Min
Pane toscano con lievito madre
5h
Pagnotta casereccia
5 Std. 10 Min