Apparaten en accessoires
Lievito madre
Voorbereiding. 5min
Totaal 72u. 15min
250 g
Ingrediënten
Lievito madre
-
200 g di farina tipo 1
-
120 g di acqua
-
1 cucchiaino di yogurt naturale non zuccherato
1° Rinfresco
-
50 g di acqua
-
100 g di farina tipo 1
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 250 g
Eiwitten
44.4 g
Calorieën
5719 kJ /
1367 kcal
Vetten
3.2 g
Vezels
9.6 g
Koolhydraten
309.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pane e panini
61 recepten
Italië
Italië
Misschien vind je het ook leuk...
Ciriola romana
10u. 50min
Baguette
4u.
Piadina con esubero di lievito madre
1u. 50min
Panini integrali alle erbe
4u. 45min
Grissini con esubero di lievito madre
5u. 5min
Il pane di Altamura
4u.
Pane toscano con lievito madre
5u.
Filone di sola semola
2u. 50min
Pane pugliese
29u. 20min
Pagnotta casereccia
5u. 10min
Pagnotte integrali con lievito madre
4u.
Fette biscottate
5u. 50min