Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 80 g di burro morbido a pezzi
- 50 g di zucchero
- 2 tuorli d'uovo
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci
Ripieno
- 5 albumi
- 5 tuorli d'uovo
- 250 g di zucchero
- 300 g di mandorle tritate
- 60 g di cacao amaro in polvere
- 1 cucchiaino di caffè istantaneo
- 80 g di liquore all'amaretto
- ½ bustina di lievito in polvere per dolci
Terminare la preparazione
- 2 cucchiai di zucchero a velo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2288 kJ / 547 kcal
- Eiwitten
- 14.8 g
- Koolhydraten
- 56.3 g
- Vetten
- 28.8 g
- Vezels
- 4.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta di segale con mele e nocciole
1h
Torta mascarpone e noci
1h 30min
Torta di limone e mandorle
1 godz. 20 min
Muffin ribes e mandorle
40min
Torta carote e cocco
2 godz. 30 min
Plumcake alle mandorle
1h 5min
Plumcake variegato al cioccolato e cremoso alle albicocche di Luca Montersino
1 godz. 25 min
Crostata di frutta secca e miele
1h 10min
Torta di mele
1h
Torta all'amaretto con crema
1h 5min
Torta al cocco
1h
Torta allo yogurt con cioccolato al latte
1h 10min