Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 220 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero
of 1 cucchiaino di malto di orzo -
20
g di lievito di birra fresco
of 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato (8 g circa) - 400 g di farina di forza (manitoba) + q.b.
- 30 g di olio di semi di girasole (o arachidi)
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 500 g di pomodori perino tipo San Marzano, senza semi a pezzi
- 6 filetti di acciuga (dissalati o sott'olio)
- 1 cucchiaino di origano secco
- 1 cucchiaino di sale
- 25 g di olio extravergine di oliva
-
200
g di mozzarella di bufala a fette (5 mm), scolata dal siero
of 300 g di mozzarella a fette (5 mm), scolata dal siero - 1 cucchiaino di capperi (dissalati o sott'aceto)
- 50 g di olive nere denocciolate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3916 kJ / 936 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 109.7 g
- Vetten
- 44.5 g
- Vezels
- 8.5 g
Alternatieve recepten
Pizza Margherita e basilico
2h 10min
Pizza diavola
1h 45min
Pizza capricciosa
1h 35min
Pizza alla marinara
1h 35min
Pizza alle tre farine
1h 55 min
Pizza alle zucchine
1h 45min
Pizza ai peperoni
1h 55 min
Pizza ai quattro formaggi
1 Std. 40 Min
Pizza saporita con uova e spinaci
2h 30min
Pizza frescolina
1 Std. 40 Min
Pizza ai frutti di mare
2h
Pizza alle verdure
2u. 5min