Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g di lievito di birra fresco
- 350 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 700 g di farina tipo 00 + q.b.
- 140 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 2 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di olive nere denocciolate, preferibilmente di gaeta
- 15 g di capperi sotto sale dissalati
- 4 filetti di acciuga sott'olio (optioneel)
- 1000 g di scarola, lavata, poi bollita 5 minuti in acqua salata e strizzata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2381 kJ / 569 kcal
- Eiwitten
- 11.6 g
- Koolhydraten
- 73.9 g
- Vetten
- 27.3 g
- Vezels
- 4.3 g
Alternatieve recepten
Pastiera
15h
Struffoli
1h
Pastiera fiori d'arancio
12h
Casatiello sugna e pepe
2h 30min
Torta Babà napoletana
8h
Roccocò
2h
Torta caprese
1h 25 min
Tortano speck e fontina
2h
Ziti spezzati con ragù genovese
3 godz.
Sfogliatelle frolle
2h 30min
Contorno di friarielli alla napoletana
40min
Riso e verze
1h 10 min