Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di latte
- 500 g di acqua
- 40 g di burro
- 5 g di sale
- 200 g di semolino a grana fine
- 250 g di zucchero
- 1 arancia, preferibilmente biologica, solo la scorza (senza la parte bianca)
- 4 uova
- 350 g di ricotta, ben scolata
- zucchero a velo q.b. per servire
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1100 kJ / 262.9 kcal
- Eiwitten
- 8.7 g
- Koolhydraten
- 3.7 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 5.1 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 0.5 mg
Alternatieve recepten
Contorno di friarielli alla napoletana
40min
Roccocò
2h
Pastiera fiori d'arancio
12 godz.
Pizza di scarola
3 godz. 30 min
Casatiello dolce (con lievito madre)
19 godz.
Struffoli di Natale (TM6)
1 godz.
Sfogliatelle frolle
2 godz. 30 min
Pastiera
15h
Casatiello sugna e pepe
2 godz. 30 min
Struffoli
1 godz.
Torta Babà napoletana
8h
Ziti spezzati con ragù genovese
3h