Apparaten en accessoires
Migliaccio
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 30min
12 fette
Ingrediënten
-
500 g di latte
-
500 g di acqua
-
40 g di burro
-
5 g di sale
-
200 g di semolino a grana fine
-
250 g zucchero
-
1 arancia, preferibilmente biologica solo la scorza (senza la parte bianca)
-
4 uova
-
350 g di ricotta ben scolata
-
zucchero a velo q.b. per servire
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 fetta
Natrium
0.5 mg
Eiwitten
8.7 g
Calorieën
1100 kJ /
262.9 kcal
Vetten
9 g
Vezels
0.9 g
Verzadigd vet
5.1 g
Koolhydraten
3.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Casatiello dolce (con lievito madre)
19u.
Struffoli
1u.
Casatiello sugna e pepe
2u. 30min
Roccocò
2u.
Sfogliatelle frolle
2u. 30min
Struffoli di Natale (TM6)
1u.
Pastiera fiori d'arancio
12u.
Pastiera
15u.
Pizza di scarola
3u. 30min
Torta Babà napoletana
8u.
Ziti spezzati con ragù genovese
3u.
Torta caprese
1u. 25min