Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla
- 80 g di zucchero
- ½ limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- ½ arancia, preferibilmente biologica, la scorza (senza la parte bianca)
- 1 uovo
- 50 g di strutto
- 50 di burro a tocchetti
- 250 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 pizzico di sale
- 20 g di miele millefiori
- 40 g di latte
Ricotta zuccherata e grano aromatizzato
- 200 g di ricotta di pecora
- 180 g di zucchero
- 200 g di grano cotto
- 25 g di burro
- 100 g di latte
- ½ limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- ½ arancia, preferibilmente biologica, la scorza (senza la parte bianca)
- 50 g di cedro candito
- 2 uova
- 1 tuorlo
- 20 g di miele millefiori
- 1 cucchiaino di acqua di fiori di arancio
Terminare la preparazione
- zucchero a velo, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2008.1 kJ / 479.9 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 75.3 g
- Vetten
- 15.5 g
- Verzadigd vet
- 7.4 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 237.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastiera
15 godz.
Pizza di scarola
3 Std. 30 Min
Struffoli
1 Std.
Struffoli di Natale (TM6)
1 Std.
Casatiello sugna e pepe
2 Std. 30 Min
Panini napoletani con uova sode
2 Std. 50 Min
Ziti con ragù alla napoletana
1 Std. 30 Min
Ziti spezzati con ragù genovese
3u.
Panini napoletani
5 godz. 20 min
Sfogliatelle frolle
2 Std. 30 Min
Pasta patate e provola
55 Min
Pasta e cavolfiore alla napoletana
45 Min