Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla
- 80 g di zucchero
- ½ limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- ½ arancia, preferibilmente biologica, la scorza (senza la parte bianca)
- 1 uovo
- 50 g di strutto
- 50 di burro a tocchetti
- 250 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 pizzico di sale
- 20 g di miele millefiori
- 40 g di latte
Ricotta zuccherata e grano aromatizzato
- 200 g di ricotta di pecora
- 180 g di zucchero
- 200 g di grano cotto
- 25 g di burro
- 100 g di latte
- ½ limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- ½ arancia, preferibilmente biologica, la scorza (senza la parte bianca)
- 50 g di cedro candito
- 2 uova
- 1 tuorlo
- 20 g di miele millefiori
- 1 cucchiaino di acqua di fiori di arancio
Terminare la preparazione
- zucchero a velo, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2008.1 kJ / 479.9 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 75.3 g
- Vetten
- 15.5 g
- Verzadigd vet
- 7.4 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 237.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Contorno di friarielli alla napoletana
40 min
Turcinilli (torcinelli abruzzesi)
3óra
Frittelle di agretti
2óra
Pastiera salata
2óra
Rustici alla scarola
10h
Parigina TM6
5h 30min
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1h 20min
Tortano speck e fontina
2óra
Frittelle di fiori di zucca
2óra 30p
Fiocchi di neve
5óra
Ziti spezzati con ragù genovese
3óra
Casatiello sugna e pepe
2óra 30p