Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta biscotto
- 4 uova, albumi e tuorli separati
- 1 pizzico di sale
- 130 g di zucchero
- 5 g di zucchero vanigliato
- 130 g di farina tipo 00
- 5 g di lievito in polvere per dolci
- 1 cucchiaio di zucchero a velo
Farcitura alla crema gianduia
- 250 g di crema gianduia
Copertura al cioccolato
- 200 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
- scaglie di cioccolato q.b.
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1615.1 kJ / 386 kcal
- Eiwitten
- 6.7 g
- Koolhydraten
- 49.4 g
- Vetten
- 17.9 g
- Verzadigd vet
- 12.6 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 96.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Purè di patate (TM6)
1h
Torroncini abruzzesi
3h 30 min
Biscotti di Halloween con crema di cioccolato
2h
Pizzette rosse
4h
Donuts light
5 Std. 30 Min
Filetto di manzo al vino con purè
1h 30min
Torta salata di Pasqua con crema di Parmigiano Reggiano
1h
Calzone fritto
5h
Ciambella abbraccio
2h
Pizza chiena
5h
Mini plumcake soffici allo yogurt
1h
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1 godz. 20 min