Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta biscotto
- 4 uova, albumi e tuorli separati
- 1 pizzico di sale
- 130 g di zucchero
- 5 g di zucchero vanigliato
- 130 g di farina tipo 00
- 5 g di lievito in polvere per dolci
- 1 cucchiaio di zucchero a velo
Farcitura alla crema gianduia
- 250 g di crema gianduia
Copertura al cioccolato
- 200 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
- scaglie di cioccolato q.b.
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1615.1 kJ / 386 kcal
- Eiwitten
- 6.7 g
- Koolhydraten
- 49.4 g
- Vetten
- 17.9 g
- Verzadigd vet
- 12.6 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 96.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mini plumcake soffici allo yogurt
1h
Gattò di patate (TM6)
1h 30min
Mini burger di salmone
1h 30min
Insalata di pasta con pesto di zucchine e pomodorini confit
1h 30min
Torta di arance
50min
Frullato verde
10min
Pesto di rucola e peperoncino
5min
Ciambella salata speck e scamorza
50min
Frittata di linguine
35 Min
Danubio salato
3h
Brioches con il tuppo
3h
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1h 30min