Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 750 g di acqua
- 250 g di farina di ceci
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- 1 cucchiaino raso di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- olio di arachidi per friggere
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 251 kJ / 60 kcal
- Eiwitten
- 0.9 g
- Koolhydraten
- 2.5 g
- Vetten
- 5.2 g
- Vezels
- 0.4 g
Alternatieve recepten
Sfinciuni
3u. 30min
Rosticceria siciliana
2u.
Gelo di anguria
3u. 30min
Muffolette
3u.
Sfinci siciliane
2u. 30min
Mafalde siciliane
2 Std. 15 Min
Brioches siciliane
3h 15min
Tetù
1u. 50min
Pappardelle con macco di fave fresche
55 Min
Iris siciliani
4 godz. 10 min
Pane siciliano
2 Std. 45 Min
Sfincione favarese
3u.