Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di pecorino stagionato a pezzi (2-3 cm)
- 25 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 100 g di strutto + q.b.
- 450 g di acqua
- 1 cucchiaio di pepe nero macinato
- 1000 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di sale
- 400 g di salame tipo Napoli, a dadini
- 5 uova sode con guscio
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2983 kJ / 713 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 37 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Ciambelle graffe napoletane
2ωρ. 40 λεπτ.
Torta Babà napoletana
8u.
Struffoli
1 Std.
Ziti spezzati con ragù genovese
3h
Pastiera
15h
Struffoli di Natale (TM6)
1 Std.
Pizza di scarola
3 Std. 30 Min
Panini napoletani con uova sode
2u. 50min
Taralli sugna e pepe
4hod.
Panini napoletani
5h 20min
Roccocò
2hod.
Pastiera fiori d'arancio
12h