Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- burro q.b.
- 200 g di uova intere (4 uova)
- 50 g di tuorli (circa 3 tuorli)
- 170 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 5 g di scorza di limone grattugiata
- 120 g di farina di grano forza 180 W
- 50 g di fecola di patate
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 862.4 kJ / 206.1 kcal
- Eiwitten
- 5.1 g
- Koolhydraten
- 37.5 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Natrium
- 33.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta choux
2h
Crema pasticcera
15min
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Chiffon cake alla vaniglia con crema al latte
5 Std.
Crema diplomatica
30min
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
2h
Torta mimosa
1h 5min
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25 Min
Crema pasticcera alla vaniglia
15min
Crema pasticcera al cucchiaio
15min
Bignè con crema pasticcera
3h