Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- burro q.b.
- 200 g di uova intere (4 uova)
- 50 g di tuorli (circa 3 tuorli)
- 170 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 5 g di scorza di limone grattugiata
- 120 g di farina di grano forza 180 W
- 50 g di fecola di patate
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 862.4 kJ / 206.1 kcal
- Eiwitten
- 5.1 g
- Koolhydraten
- 37.5 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Natrium
- 33.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chiffon cake alla vaniglia con crema al latte
5h
Pasta choux
2h
Pan di Spagna
1h 50min
Cigni alla crema diplomatica
2h
Crema diplomatica
30 min
Torta mimosa
1h 5min
Crema pasticcera alla vaniglia
15 min
Crema mousseline
1h
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25min
Zeppole di San Giuseppe
1h 50min
Bignè con crema pasticcera
3h
Crema pasticcera al cucchiaio
15 min