Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema pasticcera
- 500 g di latte intero
- 5 tuorli
- 100 g di zucchero
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
- 40 g di farina tipo 00
- 10 g di amido di mais (maizena)
Terminare la preparazione
- zucchero a velo a piacere
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 560.5 kJ / 133.9 kcal
- Eiwitten
- 6.9 g
- Koolhydraten
- 14.8 g
- Vetten
- 3.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chiacchiere
1 Std. 35 Min
Alberello di bignè con crema diplomatica
2h
Pan di Spagna
1 Std.
Pasta choux
2h
Crema pasticcera
15 Min
Pan di Spagna
1hod. 50min
Bignè con frutti canditi
6 Std. 30 Min
Cigni alla crema diplomatica
2h
Crema diplomatica
30 Min
Torta mimosa
1 Std. 5 Min
Cannoncini alla crema pasticcera e cioccolato
4h
Krapfen con crema pasticcera
4h 20min