Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema pasticcera
- 200 g di zucchero
- 140 g di farina tipo 00
- 1 bustina di vaniglia in polvere
- 1000 g di latte intero
- 4 uova medie
Impasto per zeppole al forno
- 250 g di acqua
- 180 g di burro a pezzi
- 1 cucchiaini rasi di sale
- 250 g di farina tipo 00
- 6 uova medie
Terminare la preparazione
- 50 g di zucchero
- 1 vasetto di amarene sciroppate
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 443 kJ / 106 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 5 g
Alternatieve recepten
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1 Std. 20 Min
Chiacchiere
1h 35min
Pasta choux
2 godz.
Pasta Choux
2 godz.
Pan di Spagna
1 godz. 50 min
Pastiera fiori d'arancio
12 godz.
Struffoli
1 godz.
Paris Brest
3h 30min
Pastiera napoletana
15 Std.
Ciambelle graffe napoletane
2h 40min
Casatiello sugna e pepe
2 godz. 30 min
Torta Babà napoletana
8 Std.