Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Riso
- 1200 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 400 g di riso (tipo Roma)
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 25 g di burro morbido a pezzi
- 80 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 1 uovo
Ragù
- 40 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di carne trita di manzo
- 200 g di polpa di pomodoro
- 30 g di funghi freschi a fettine
- 1 cucchiaio di concentrato di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 70 g di piselli surgelati
Terminare la preparazione
- 2 uova
- 2 mozzarelle (300 g circa), ben scolate dal siero e a tocchetti
- 100 - 150 g di pangrattato
- olio per frittura
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2653 kJ / 634 kcal
- Eiwitten
- 18.5 g
- Koolhydraten
- 41.7 g
- Vetten
- 44.8 g
Alternatieve recepten
Cassata siciliana
6h 35min
Zuppetta di mare con crocchette di patate
1h 50min
Chiacchiere salate
55 Min
Calzone
2hod. 50min
Friggitelli ripieni in pastella
45 min
Babà napoletano
2 Std. 45 Min
Preimpasto per pane
24 godz. 30 min
Arancini di riso
3h 5min
Nuvola di pan di Spagna agli agrumi di Sicilia
1h 40min
Maccheroni al ferretto con ragù calabrese
2hod. 50min
Ragù con polpettine di pane
1 Std. 25 Min
Sfinci siciliane
2hod. 30min